Mpower coaching

Over mij

 

“Ik ben Marieke te Dorsthorst, getrouwd met Roland en samen zijn wij trotse ouders van Imke (2003) en Fleur (2007). Sinds 1999 werk ik vol overgave als zelfstandig verloskundige bij Verloskundig Centrum Fellenoord. Het mogen begeleiden van aanstaande ouders tijdens een van de meest intense periodes van hun leven, ervaar ik van het begin af aan als een voorrecht. Van de komst van hun kindje een zo positief mogelijke ervaring maken, zowel op psychisch als op medisch vlak, is mijn missie. Elke keer weer.

 

Door de jaren heen, en zeker nadat ik zelf moeder was geworden, zag ik dat jonge moeders vaak worstelen met alle veranderingen die het moederschap met zich meebrengt. Hoe ben of word ik de liefdevolle moeder die ik zou willen zijn? Hoe blijf ik daarnaast ook een goede collega, waardevolle vriendin, lieve zus en fijne partner? Om jonge moeders nog meer te kunnen bieden, ben ik in 2018 de coachopleiding gaan doen bij de Alba Academie.

 

Per toeval – al geloof ik eigenlijk meer dat dingen lopen zoals ze moeten zijn – kwam ik even later terecht bij de opleiding tot geboortetraumaconsulente van Brun Kuipers. Deze opleiding is helemaal op mijn lijf geschreven. Dat ik via een herstelgesprek vrouwen alsnog positief op de geboorte van hun kind kan laten terugkijken, maakt voor mij de cirkel rond. Naast mijn werk als verloskundige werk ik sinds 2020 als coach en geboortetraumaconsulente in mijn eigen praktijk. Ik ben trots op de geboorte van MPower!”

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail of bel mij: marieke@degeboortespecialist.nl | 06 13 26 01 18