coaching tijdens of na zwangerschap

Coaching tijdens of na de zwangerschap

Ja, je bent blij dat je zwanger of net (weer) moeder bent. Toch brengt deze periode niet alleen vreugde maar ook een hoop vragen en onzekerheden met zich mee. Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden dat je je wel eens afvraagt hoe lang dit nog lukt. Je kinderen, partner, werk, vrienden, familie en sport; ze vragen allemaal aandacht. Hoe doen andere vrouwen dit toch? Soms lijkt het wel alsof alleen jij hiermee worstelt.

 

Boost je zelfvertrouwen

Allereerst: je bent niet de enige die zich onzeker voelt over haar zwangerschap of opziet tegen de bevalling. Een deel van je vragen en zorgen kun je bij de verloskundige kwijt, en ruimte voor het bespreken van jouw wensen rondom de geboorte is hier vanzelfsprekend ook, maar het kan zomaar zijn dat dit niet voldoende is voor jou. Misschien omdat je iets vervelends meegemaakt hebt of omdat de eerste bevalling een traumatische ervaring was. Wat de reden ook is waarom jij wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken, je bent meer dan welkom.

 

Coaching tijdens of na de zwangerschap

In een aantal coachingsgesprekken komen we samen tot de kern van jouw vraag of uitdaging. Je huidige situatie is ons vertrekpunt, waarbij ik je een spiegel voorhoud om je bewuster te maken van de plek waar je je nu bevindt. Van hieruit ga je formuleren waar je naartoe wilt. Ook al gaan we zeker de diepte in bij het vinden van jouw route naar een oplossing, dit gebeurt altijd op een zachte manier. In jouw tempo. Met of zonder je partner erbij. Samen vinden we de weg naar jouw gewenste bestemming. Zodat jij (weer) de fitte, gelukkige moeder wordt die je zo graag wilt zijn!

 

Traject en kosten

  • Coachgesprek van 1 tot 1,5 uur: 75 euro (incl. btw).
  • Afhankelijk van je vraag bepalen we hoeveel gesprekken wenselijk zijn.
  • Soms is een vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering mogelijk.
    Vraag je verzekeraar naar de voorwaarden.

“Ik ben me bewuster geworden van de keuzes die ik heb.
De weg is nog niet afgelegd, maar ik weet nu waar ik heen moet.”

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail of bel mij: Marieke.van.heeswijk@home.nl | 06 13 26 01 18